Nick’s peanuts n fudge

Rosa månad nu! Alltså rosa som i t ex rosa bandet mm. Många företag boostar sina rosa produkter lite extra och en massa godsaker får rosa frosting mm Jag är lite dubbel till det där, för vad jag förstått så är minskad mängd söta produkter att föredra både förebyggande men också under behandling. Å andra sidan kan man kanske behöva lite uppmuntran när man är sjuk. Men tänk om det går att kombinera. Rosa, utan socker, känslan av gott och lyx? Sådant ska jag leta efter i oktober! Här är första bidraget…..

Nick’s nyhet peanut n fudge är precis så god som man hoppas. Jag tog med mig några till Rosa Bandet igår, för att bjuda Helena och Frida på också. Helena sa att hon är lite känslig för steviasmaken, men gillade dessa, ingen konstig bismak. Jag älskar dem!

Om man vill beställa på nätet finns de att köpa på bl.a lifebutiken och på apotea.

Läs mer om produkten här

Nick’s har en tävling på fb och instagram just nu när du kan vinna en unicorn fylld med just peanuts n fudge. Kolla in där!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply