Nim’s fruktchips i badet

IMG_1582

Madeleine hade också med sig vissa av LUBfoods saker, så som Sweetdrops och Nim’s fruktchips. Det passade säkert jättebra idag, när det åter igen diskuterades i både TV och DN  SVD om läsken och tidig hjärtdöd. Sweetdrops används så klart inte bara som substitut till läsk, utan som sötning rent allmänt, men i just dryck passar den ju fint. Att smaksätta bubbelvatten med t ex ”berry” är jättegott! Jag dricker aldrig läsk, och så länge jag bara kan ska vi undvika att barnen gör det också. De frågar inte ens. De har smakat förut, när jag visste att de inte skulle gilla det. De såg ut som om jag försökte förgifta dem och har inte direkt frågat igen.

Vilmer skulle på judo och i och med att jag gärna ville hinna prata några fler ord släppte Jan av Noria på gymmet istället för att jag skulle stressa hem. Noria blev glad åt att få träffa Madeleine en sväng också, och pratade i bilen hem om när de tillsammans serverade sweetdropssmaksatt vatten på LCHF-loppet i augusti 🙂

Sedan åkte vi hem och badade vårt tisdagsmysbad. Idag hade vi Nim’s fruktchips med oss i badet eftersom Noria fick med sig en påse från Madeleine. Nim’s fruktchips är enbart frukt, lövtunna och lufttorkade och finns i flera olika varianter. De finns bland annat att köpa på Bodystore.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply