Nöjd!

Idag har det varit en bra mat- och träningsdag.

Hoppade över söndagsrisgrynsgröten till frukosten och åt en skål granatäpple istället för flingor. Sedan kom pappa in och då är det kaffe som gäller+ en halv bulle. ….och en kaka som bara flög in medan jag tänkte på något annat. Hann inte ens njuta av den.

Till lunch experimenterade jag lite. Janen och barnen åt rester från tacos-middagen igår. Själv kokade jag ihop en soppa på en potatis, massor med vitkål och quinoamix och hade sambal oelek i kokvattnet. Hade lite grädde i också, det måste ju smaka lite också. Vilmer åt lite han också, med lite extra grädde i.

Tränade nyss. Och det var helt klart den bästa omgången. 10 minuter på trampmaskinen, sprang 20 minuter på löpbandet, gjord några maskiner för överkroppen och kände mig nöjd med det. Men tack och lov kom några riktigt bra låtar ur högtalarna, så jag fortsatte. 10 minuter på ”springa-i-lufte-maskinen”. Under tiden hade jag lyckats fastna i ett avsnitt med två tjejer som klär om och piffar tjejer. Måste ju se slutet så jag gick och sprang om varanant på löpbandet igen. När jag började känna mig nöjd klev vältränade Bindefeldt-look aliken jag råkat träna samtidigt som några gånger, upp på andra banden. han kläckte ur sig ”vad du kör hårt idag”. Det kändes skitbra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply