Noria 6 år

IMG_0265 (Large)

IMG_0272 (Large)

Idag är Norias riktiga födelsedag! Vi började med sång och frukost med finporslinet. Det kommer fram på födelsedagar och till jul och är en present från Moa för länge sedan. Älskat av båda barnen 🙂

Hon fick en klocka, sitt första egna armbandsur. Sedan fick hon en prinsessklänning jag köpt på loppis, och ett gäng superfina bratzdockor som jag köpt av en kollega. Hon fick också styltor som Jan och Vilmer snickrat ihop och målat. Och nu i eftermiddags kom Jan hem med en söt ringklocka till cykeln. Mest småsaker med andra ord, men tösen är nöjd!

Nu har hon valt sushi till middag, så snart åker Jan iväg till Sushi of sweden och köper hem. Det är favoritstället verkligen. Jag har också valt sushi på min födelsedag två år i rad nu, kul om barnen tar över den traditionen!

Vi har också hunnit ha Elin och Hedvig här på kaffe och tårta. Mycket trevligt att det blev av, bestämdes sent igår kväll. Hedvig fyller nämligen också idag, men de skulle in till stan för att handla och kör ju i princip förbi här då.

Imorgon bitte firas hon av morfar, moster och gänget och farmor och farfar. Hon ska bjuda på brunch som jag i skrivandets stund förbereder så gott jag kan.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply