Norias första jobb

Imorgon ska Noria få starta sin arbetskarriär. Hon ska få följa med på fotografering. Jan smsade och sa att jag skulle förvarna på förskolan och jag ringde upp honom direkt. Vad då fotografering, ICKE att min dotter ska bli någon modell. Nej du, då kommer en massa annat skit med också, utseendefixering bombarderas de med ändå.

Men det är lugnt, inget sådant jobb. Honär inte utvald just för att hon är så söt och blond och har tofsar, utan hon är utvald för att hon är ett förskolebarn. Hon ksa leka och röra sig, itne så och modella. Och de måste lova att inte säga åt henne att göra än si än så. De ska göra ett jobb för vård och bildning och insåg att det kan bli svårt att få tag på förskolebarn på stan på förmiddagen. Så Jan tar med Noria den här gång. Visst kunde Vilmer också åka, men inte båda, det blir nog lite för mycket lek uppe på kontoret och de åker båda. Så det fick bli lillasyster som fick det speciella uppdraget.

Hon tycker det verkar spännande. Vilmer blev först lite avundsjuk, men är lovad att få följa med Jan ett par timmar nästa vecka, på en av de dagar barnen är hemma med mig på sportlov.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply