Norias kalas

Nu börjar det snart regna, verkar det som. Solen har dock varit framme och regnet har hållt sig borta under hela Norias kalas. Vi kunde sitta ute och fika och barnen lekte i gungställningen och i lekstugan.

Noria är nöjd med sitt kalas. Gänget på gatan med föräldrar kom och vi bjöd på salladsbuffé med fika efteråt. Jag har hållt på till och från hela dagen, men det var ju inte främst maten utan cake popsen och tårtan som tog sin lilla tid. Men det slår mig vad mycket lättare saker och ting blir med tiden. Barnen har ju lekt medan jag stått i köket och hackat och fixat. Förr fick man ju avbryta allt hela tiden och man visste aldrig hur lång tid saker och ting skulle ta.

Rejält med rester har vi nu. Men hellre det än att saker tar slut. Så imorgon blir det sallad för mig, en salig blandning i samma skål just nu! Pasta har vi också  mycket kvar och det ska jag nog trolla ihop en gratäng av, eller makaronipudding kanske.

Jag älskar att ha folk här och att handla, planera och laga. Men nu ska det faktiskt bli lite skönt med en förmiddag utan planer. Noria har fått så mycket fint idag, så imorgon blir det yatzyspel, klistermärkspyssel, skriva med fina pennor och tillverka egna kort. Hon har redan provat att stansa. Misstänker att man får passa sig så hon inte stansar hjärtan i allt 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply