Nu är det hårets tur.

Jag håller på att bli tokig av klåda i hårbotten. Jag har inte mycket produkter i håret till vardags och tvättar oftast håret var tredje dag, för att det ska få vila. Men det räcker tydligen inte. Ramlade sedan på en artikel i Hälsa, om hårdetox och no poo-metoden. Jag blev lite inspirerad. Sluta med schampoo kan jag nog itne göra, men jag kan åtminstone kolla upp vad jag har i schapoot. Det fanns en bra lista på vad allt skit kan tänkas heta i innehållsförteckningen och efter att ha ratat allt jag har hemma gick jag in på Life-butiken i Gottsunda  idag. Där blev jag tipsad om några olika produkter och bestämde mig för:

Jag hoppas att de är bra nu bara, för de var ju inte gratis, ca 90 kr/flaska. Jag ska också försöka komma på bra sätt att dra ut på tvättningarna. Jag brukar ha uppsatt hår tredje dagen, och är jag ledig kan jag dra ut på det ännu en dag genom att ha ”huckle” om vi itne ska göra något specieltl. Men så trivs jag inte på jobbet. Det är synd att man inte är så duktig på uppsättningar, för en bra uppsättning kan ju sitta i flera dagar om man sover lika still som jag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Nu är det hårets tur.

 1. Elin
  25 mars, 2010 at 20:36 (14 år ago)

  Inbakade flätor? Träna, träna, träna så blir de fina… Kanske träna på dottern?

 2. Hanna
  25 mars, 2010 at 21:08 (14 år ago)

  Hej Elin! När Noria sitter still kan jag göra inbakade flätor. Och jag kan på mig, men håret känns lite kort. Eller så är det för att jag hemskt hårfäste, lågt hårfäste kanske man kallar det. Det ramlar ut och ser inte kul ut ihop med virvlarna där bak. men du, jag har det-du kommer hit varje morgon och piffar lite!

  Igår och idag har jag haft en bra frilla. Jag rullade ihop 4 bullar i håret. När jag släppte ut det blev det nästan korkskruvar, som blev fins när jag fäste dem med små klämmor. Lyckades ha dem över natten och har haft dem idag med. Så nu har jag inte tvättat håret sedan i måndags morse, och det är fint än. Kanske klarar jag en dag till, med ett hårband.

  Hårband brukar glida av, kanske har jag fel form på huvudet. Carro, tex är skitsnygg i hårband med rufs till, men på mig, nja! Du brukar jag köra huckle hemma va?

  Kram

Leave a Reply