Nutri-Nick, Naked Lips och Celsius i julklapp

IMG_1311 (Large)

Amanda önskade sig träningsbars och träningskläder i julklapp, liksom läppbalsam och doftljus och en del andra grejer också.

Noria får ge bort ett ekologisk läppbalsam från Naked Lips. Vi valde kokos, tror jag minsann. Jag tycker mycket om det läppbalsamet, och har flera stycken hemma. Barnen använder dem friskt också, och Norias favorit är havtorn. Jag har helt enkelt tagit bort alla läppbalsam som inte är ekologiska och utan mineraloljor. Istället ligger det bra läppbalsam framme så att de får ta när de vill 🙂 naked Lips är nominerade till Guldäpplet 2013

Själv ger jag bort en mintgrön träningstop från Gina, och matchar den med en burk Celsius och en Nutri-Nick 🙂 Jag har också beställt en gäng Celsius till mig själv när Ecoliving hade 40% här precis innan jul, och citrus/lime passade fint i färgerna.

Mina Nutri-Nick börjar ta slut, så nästa gång det blir beställning från något ställe där de säljs får det bli några nya lådor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply