Nutri-Nick på Lloyds apotek

20140529-150642.jpg20140529-150656.jpgPå lördag ska jag dema Nutri-Nick SteviaDrops och Nutri-Nicks kexbars på Shape store på Gränby. Vilket förtroende jag fått 🙂 Håll tummarna för att jag klarar uppdraget. Och kom gärna dit och smaka. Jag kommer att kicka igång en tävling också, i samband med detta, där någon vinner en flaska SteviaDrops och ett par kexbars, så håll utkik 🙂

Idag var jag upp till Citygross för att handla lite smått och eftersom jag precis fått veta att Nutri-crunch och CarbControl finns på Lloyds apotek som här i Uppsala är Citygross närmaste granne där ville jag in och köpa den smak jag aldrig testat, apelsinchoklad. Så ny i sortimentet att den inte ens fanns i deras dator än! Jag passade på att ta en ”shelfie” också!

Den ska jag njuta av till en kopp kaffe om en liten liten stund. Det är en vetefri kexbar med stevia-sötning, 2 gram socker och 21% protein.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply