Nutri-Nick på NRJ

Jag tänkte att det kan vara läge att lägga in en film här. Jag har provat Nutri-Nick ett bra tag nu och gillar dem skarpt. Jag har fått chansen att läsa på om innehållet och jag har stort förtroende för LUBfoods som tillverkar Nutri-Nick.

I morse testade NRJ Nutri-Nick och några andra bars och kom med en hel del påståenden som de nog tagit lite ur luften.

Jag tycker att konsumenter ska vara kritiska. Problemet med alla ämnen som inte är bra för oss är, enligt mig, bland annat att konsumenter just bara tar, utan att fundera så mycket och utan att kanske läsa på och ta ställning. Men att uttala sig utan att kanske ha allt klart för sig känns inte riktigt rätt. När jag klagar på ett ämne i t ex läppbalsam, som häromsisten, så är jag noga med att betona märken jag gillar, men att skriva illa om andra låter jag bli. Det får andra söka upp. Vill man inte ha ett ämne tittar man på baksidan helt enkelt.

Kolla filmen och säg gärna vad du tycker?

Läs också sidan: http://www.nutri-nick.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply