Ny blogg att läsa :)

image

Jag läser en del bloggar, mest mat- och träningsbloggar, en del små och en del stora. Sedan då och då dyker det upp bloggar från personer som verkar ha snarlika intressen som en själv. Och som man tänker att man nog skulle ha lite att prata om om ens vägar möttes.

Sara, på Sara Svamlar, har en sådan. Hennes blogg upptäckte jag när hon svarade i min när jag utlovade en kommentarsbelöning. Hon vann den! Och jag skickade något jag trodde hon skulle gilla, en läppbalsam från Naked Lips och en skrubbtvål från Klockargårdens.

Nu utlovar Sara en kommentarsbelöning i sitt inlägg, så besök den och skriv en rad 🙂 Bilden ovan har jag lånat från henne, eftersom jag glömde fota själv 🙂

Jag tror att jag själv ska ha en kommentarsbelöning i något kommande inlägg. Det är roligt att skicka iväg små saker 🙂 Jag ska bara klura på i vilket inlägg. kanske om midsommar, eller om födelsedagar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply