Nya fräknar och ny bok

Pojken som slutade gråta

Jag har suttit ute i Stadsparken och sedan en god stund ute på altanen med Susanne nu på eftermiddagen. Det hettar i mitt ansikte och jag upptäckte att jag fått fräknar. Hög tid att börja med solskydd, inser jag.

Barnen leker med kompisar och jag lyssnar på min nya bok, ”Pojken som slutade gråta”. Så här långt verkar den bra. Jag har läst Ninni Schulmanns första bok ”Flickan med snö i håret” och minns att den var bra.

Jag ska sminka mig och dra ett hårband över mina flätor. jag ska till Matilda ikväll. mest troligt stannar vi där och äter ost och kex, dricker vin och pratar strunt, men skulle vi få för oss att cykla ner på stan vill jag i alla fall ha lite mascara över ögonen. Tvätta håret tänker jag inte göra dock, hårband och flätor får duga 🙂

Jag var in på Röda Korset på väg hem från träningen idag. Sicken loppistur idag!  Lila tretorngummistövlar, svarta McKinleystövlar och ett par kavatsandaler för 65 kr totalt. Apropå loppis kan jag tipsa om att det är barnloppis på Fyris park på lördag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply