Nya hantlar

Sist jag var in på Röda korset hittade jag ett par hantlar på 2kg. ÅSdana där grå, robusta varianter. Billiga så jag slog till. I söndags använde jag dem en del och fick träningsvärk vilket väl lär betyda att det tog, det lilla jag gjorde. Vilmer blev inspirerad och sprang och hämtade min 1-kiloshantlar.

Idag tog jag fram dem och körde lite till. Jag behöver träna mina nackmuskler. Misstänker att en del av min återkommande huvudvärk härstammar från klena muskler där. 2×2 kg rakt upp och ner-rörelsen är tungt för mig, och det säger väl en del? Svingade lite hit och dit, en del rörelser sittande i tv-soffan till och med. Några bålstabilitetsövning också, så kände jag mig redo att gå över på avslappningen 🙂

Det är väl det som är det svåra med hemmaträning för mig. Att verkligen göra det helhjärtat. Jag tar inte ut mig rejält, värmer inte upp eller stretchar utan sätter igång, kör hårt några minuter och märker sedan att jag uppenbarligen slutat igen. ni som enbart tränar på hemmaplan, hur får ni inspiration? Sätter ni upp mål för passet? Bestämmer en tid, har bra hjälpmedel?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply