Nya planteringar

Jag svängde in på Blomsterlandet idag och köpte två orange plåtburkar. När jag kom hem var maten klar och efter det sprang vi ut och planterade. Barnen planterat ruccola och spenat i lådorna som nu står på framsidan. Vi har också planterat om tomatplantorna som Kaj och Kerstin kom med i förrgår. 

Noria har också fått välja en kruka till sin planta som hon drivit upp på förskolan. Hon valde en gammal blå kruka med blommor, no surprise! vad det är i krukan vet jag inte, blri spännande att se. Vi ställde den på ”pallen”, en stubbe med sittplatta som Jan och Vilmer snickrade ihop för några år sedan. Där står den fint!

Det är tur att man får lite hjälp med trädgården, av folk som kan och har lite mer erfarenhet. Jag älskar att fixa men vet itne vad som passar med vad och när allt sa sättas ut för att det bli bra. Vänder mig då till Elin, som alltid har bra tips. just nu vet jag att det står en del smått och gott och väntar i henens växthus, några små plantor att sätta ut i vår lilla trädgård. En kollega har också drivit upp några squashplantor åt mig som nu sitter bakom vinbärsbusken. Hoppas de tar sig. vet att vi har haft besök i trädgården av något som gillar små gröna saker, för en del av det jag satt ner är bortgnaget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply