Nya produkter från Helhetshälsa

IMG_0468 (Large)

Jag älskar att vara Helhetshälsas ambassadör och därmed kunna få prova olika produkter. Helhetshälsas idé är att vara marknadens renaste kosttillskott,  utan onödiga tillsatser så som färgämnen, sötningsmedel och klumpförebyggande medel. De har ett brett sortiment inom antioxidanter, mineraler, fettsyror, superfruits  och näringspulver i sitt sortiment och väldigt många av dem finns att köpa på Bodystore. Den allra första produkten jag började köpa ur deras sortiment, långt innan jag blev ambassadör, var probioplex. De har vi givit barnen under höst och vinter och jag tyckte jag märkte tidigt att det blev färre vab-dagar helt enkelt. Carro har också fått chans att  prova produkter som passade hennes magbesvär och som passade henne som gravid förut.

Idag har jag fått hem ett gäng nya produkter som kommer att dyka upp här närmaste tiden. Jag ska nämligen prova olika kombinationer av dem i smoothies och andra drycker. Det som blir bra lägger jag upp här 🙂 jag är väldigt nyfiken på dem!

Jag fick Supergreens, Dunderpulver, Acai, Camu camu och Gojibär i kapsel.

Om det inte vore för att fredagsmiddag är högst uppskattat i den här familjen skulle jag ställa mig och mixa och prova och äta mig mätt 🙂

Men självklart måste jag bjuda på en liten aptitretare 🙂

IMG_0471 (Large)

1 dl ren fruktjuice gjord på päron, äpple och hallon (inget annat 🙂
1 dl vatten
1 krm dunderpulver
1 kapsel gojibär
1 kapsel acai 

Dunderpulver är en produkt som också passar barn fint. Enligt baksidan finns dosering för barn från 2 år och då rekommenderas 1 krm per dag. Jag smakade på det som det var i vatten först och i för vår del skulle detta lätt kunna slinka ner i barnens yoghurt. Den ska inte värmas upp, men blandas i grötens mjölk borde ju fungera fint.  När det handlar om pulver av olika slag har jag själv märkt att det fungerar bra att börja med lite och sedan öka på till önskad mängd. de vänjer sig vid olika smaker. 89 kr för 30 portioner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply