Nya skor, äntligen! Asics gel convector

 

IMG_1540.JPG

IMG_1538.JPG

Vi var på stan en sväng igår, för barnen skulle gå på bio med Jan som bara jobbade halvdag. Jag hoppade bion eftersom jag redan gjort så mycket med barnen den här veckan. istället gick jag på stan. Jag är ingen big spender. Tycker sällan att jag behöver så mycket. Men igår hade jag ett mål. Jag skulle titta på kompressionsbyxor ifall jag kanske kan få ett par hemköpta från New York senare i vår. Och så skulle jag börja titta på nya löpardojor.

Jag köpte ett par till och med. Jag fick bra hjälp inne på Stadium och slog till helt enkelt. jag har sprungit i mina Adidas response ett år nu, ett par ganska billiga men sköna skor. Nu dubblade jag det priset och lite till. Jag ska inte vara dumsnål nu, och jag är värd ett par bra skor nu när jag faktiskt bevisat för mig att jag använder löparskor!

Det blev ett par Asics gel convector. Jag var tvungen att åka upp till gymmet och testa dem. Jag blev lovad att det var okej att testa liten stund på löpbandet, men efter någon  minut slet jag av lapparna och fortsatte 7.5 kilometer till. Älskar dem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply