Nyfiken på mineralsmink

Bilden kommer från Ecoliving

Ecoliving har just nu en tävling på sin facebooksida där man kan vinna mineralsmink från Everyday minerals. Jag är jättenyfiken på mineralsmink då jag faktiskt inte provat så mycket. Men varje gång jag köper nytt försöker jag att välja ett bättre alternativ än förstabästabilligaste. Jag tror att jag ska ge mig in i tävlingen.

Everyday Minerals kommer från USA och är en helt ekologisk och naturlig sminkserie som framställer mineralsmink. Everyday minerals innehåller bara det finaste ingredienserna och är 100 % miljövänliga.

 

När du väl är igång och tävlar måste du ju ge dig på min tävling också, där du kan vinna giftfritt nagellack från Åquarella via Bodystore. Det tävlingsinlägget ligger klistrat överest i bloggflödet 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply