Nyheter från Nick’s (Nutri-Nick)

  
Nutri-Nick heter numera Nick’s och har förutom nytt namn även ny design och nya förbättrade produkter. Fortfarande sötade med stevia och eritritol. Jag har fått dessa nyheter hem att testa. Hur skulle jag kunna välja? Jag gjorde helt enkelt så att jag skar upp lite av varje och delade med familjen.

Alla fyra gillade det, (eller alla fem för vår lilla Mandarin smakade också) Barnen reagerar inte på att det skulle vara ”nåt skumt”. Härlig crunch och len chokladsmak. Mumma!! 

Jag lever inte helt sockerfritt. Jag äter pepparkakor, fredagsfika på jobbet och annat då och då. Men inte jämt och inte massor. Men med detta i skåpet får man ta något lite oftare, efter en tung dag på jobbet till exempel. Och det är toppen att ha i skåpet om man får besök av svärfar som är diabetiker. Nu finns det mindre förpackningar med choklad, perfekt till en kopp kaffe.

Produkterna går att köpa från Nicks egen sida, men finns också på nätbutiker som Bodystore och i vanliga butiker. Och saknas de i butiken du handlar på kan du ju be dem ta in!

Läs gärna mer om Nick’s i en artikel i DI häromdagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply