Nyheter från Nick´s

Nu har Nick’s kommit med några härliga nyheter som jag har fått chans att testa och dela med mig av. De här barsen är utan tillsatt socker, fria från gluten och använder inte palmolja. Jag har inga som helst problem med den lilla smak som stevia ger, jag märker inte av bismaken. Kanske är jag van, kanske har det med mina förväntningar att göra. Jag tycker att de är jättegoda båda två.Proteinbars med 11 g protein per bar.

Jag har varit med och testa nix redan från starten när de hette Nutri-Nick. Jag har varit med och temat flera gånger också och experimenterat med diverse recept. Jag märker väl hur smakerna har förändrats över tid och är glad att sortimentet fortsätter att växa. De här två har en riktigt god chokladsmak, passar att äta efter träning eller som mellis tycker jag. Jag tänker ta en i bilen på väg till Stockholm nu. Vi ska till Friends för att se Sverige- Färöarna ikväll och ska äta på MoS innan, men är rädd att jag är lite för hungrig redan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply