Nystart på GI-fronten

Nytt år, ny start. Uunnade mig massor i jul. Nu känner jag mig taggad att börja med bättre grejer igen. Vi har sagt att vi inte får köpa hem onyttigheter bara för att ha. Ungarna ska få fika upp alla muffins, tror jag!  Idag blir det inhandling av psylliumfrön, linfröolja, rågkross m.m

I morse hoppade jag över brödet ocg tog istället en smoothie till gröten. Jag ska ju inte banta, så att hoppa över frukt och gröt känns inte befogat.

Smoothie på frysta jordgubbar, mango och björnbär. Kesella som bas (jättebra proteinkälla) och så lite av Jans proteinpulver, i väntan på att mitt eget kommer på posten inom några dagar.

Hur jag ska göra med träningen är för mig ett stort gissel. Jag kommer liksom inte iväg. Grinig på att mitt gym inte har pass på tider som passar andra än de som jobbar i området. Och det är inte tillräckligt kul att gymma utan sällskap. Skulle behöva någon att gå med. Och så är det ju det där med tiderna. Vi har ju lagt upp våra arbetstider på bästa sätt för barnen. Så antingen är jag ju hemma själv med barnen för att Jan jobbar sent. Eller så jobbar jag själv längre. Och på helgerna finns inga pass 🙁 Så antingen får jag köpa ett dyrt kort på ett ställe längre bort. Eller så får jag sätta upp träningsregler för mig själv hemma. Alltså, man kommer ju ganska långt på hemmaträning också, om man bara gör det alltså.

Hur tränar du? Var? Hur ofta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply