Nytt år

Nytt år! vad ska hända i år då?

2011 var ett bra år i vår familj. Vi har klarat oss från långa sjukdomar, pappas hjärta har varit stabilt, lilla Alma föddes, bilen har gått bra 🙂 mm.  Hoppas 2012 blir lika bra. Jag vet inte så mycket om året som kommer. Har inte mycket stort inplanerat. I maj ska jag och jan till Stockholm och se Ljust och fräscht, en födelsedagspresent från Jan. I maj ska jag vara toast madame på Jonas och Alecs bröllop. I juni ska Jan springa maraton, och vi kanske passar på att tittar på- det är ju ändå jubileum. Men ingen resa bokad, vilket jag vi ändrar på.

Vad väntar  du på under 2012?

Sedan är ju frågan vad man ska göra med bloggen? Vore ju kul med lite förändring. Något samarbete med någon. Några stadiga punkter. Jag vet inte riktigt vem som som läser bloggen regelbundet och vem som bara råkar hamna här då och då. Besöksstatistiken är ganska jämnt dock, vore skoj om ni kom med några önskemål 🙂

Jag har nu i alla fall skapat en bok att skriva upp inkomster och utgifter i. det går ju inte att börja med att köpa den boken, så jag slog in en ful rackare som legat i bilen. Den har nu ängelpapper på sig och i den har jag nu skrivit +100 kr eftersom jag idag sålde några saker via facebooksidan Köp och sälj Uppsala.  Fram för mer rekoism 2012- köp och sälj begagnat, ordna loppisar ihop med kompisar, byt pocketböcker med varandra, köp inte mer mat än vad man äter upp osv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply