Och nu då….

Nu har vi en vecka kvar av den gemensamma semestern (kanske blir det några dagar till beroende på arbetsbelastningen för Jan som tror det blir lugnt första veckan och i så fall tar ut föräldrapenning, men inget jag kan räkna med nu).

Så vad ska man göra av denna vecka. Dra ut en tand på torsdag, det är det enda inbokade. Det går inte för sig. Hur kul är det att räkna ner till det? Och hur ska man snabbt komma på fötter igen?

Träffa lilla Alma igen hoppas jag. Träffa Sussie och Pelles nyfödda lilla pojke tror jag också vi får chans att görad enna vecka. En fikaträff med Camilla och hennes pojkar också kanske. Och så några utflykter kanske man kan få till. Det skulle vara så himla kul att gå på Roxettekonsert i Göteborg. Gillar Göteborg, en av Sveriges vackraste städer och Roxette har man ju lyssnat massor på förr. Faktiskt var det nog den första konsert jag gick på. Gränby ishall, början av 90-talet någon gång. Minns att de slängde ut stora ballonger medan de sjöng Joyride.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Och nu då….

  1. Susanne
    25 juli, 2011 at 17:43 (13 år ago)

    Då var vi på samma konsert, för jag kommer också ihåg dessa stoooora ballonger ;). Det var min allra första konsert också.

Leave a Reply