Omelett med Cocosa Gourmet Chili

20140317-120733.jpg

Finns det någon äggrestaurang? Annars skulle jag kunna öppna en, där ägg typ ingår i alla rätter. Jag älskar ägg! Skulle kunna leva på goda omeletter. Alla rester man har i kylen kan ju nästan användas. Dessutom finns nästan allt man behöver inkapslat i ett ägg. Nästa, det är väl någon vitamin eller så som saknas, men kör man en supergreensdryck till så är man väl i hamn 🙂

Min nya must-have är champinjoner och persilja stekta i Cocosa Gourmet Chili som jag fick hem förra månaden. Det är så gott. Grymt bra olja till matlagning, men det är tryck i den, så ska jag bjuda barnen brukar jag ta 50/50 mellan den och en annan kokosolja. Just nu har jag Coconut Oil från Leader hemma också, och dessa båda sorter står i princip framme jämt. Jag gav två prover till Matilda också, som var här i lördags. Perfekt att skeda över i bullformar av folie 🙂

Jag använder kokos i te och kaffe, steker i, har i smoothies och använder till hudvård. Jag kan gissa att Cocosa Gourmets andra smaker, apelsin och citron passar fint i te och att vitlöken passar i massor av maträtter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply