Ont i bihålarna

Grön & Skön

Jag är snorig! Det är jag inte van vid. Tror jag somnade kl 2 i natt och vaknade strax före 7. Mår inte dåligt direkt, men har lite för mycket i bihålorna så jag kan knappt böja ner huvudet.

Nässpray gör så fruktansvärt ont. Jag får sprängande, dunkade värk av det. Funkar lite bättre med barnen, men får då ta en näsborre per tillfälle.

Jag är aldrig sjuk, brukar jag säga, men sist jag var skruttig var ett par dagar in på jullovet. Nu är det ett par dagar in på sportlovet. Det kanske är att vara flexibel, man väljer sina tillfällen väl så att säga, så man krånglar så lite som möjligt. Jag är inte sjuk den här gången, ingen feber eller så och samma rastlöshet finns. Jag vill göra saker, och vi ska göra saker. Tills dess ska jag knapra sinova och dricka kopiösa mängder te. Grön och skön från Kobbs är det som gäller just nu. Grönt te är egentligen inte min favorit, men jag tror att det blir bäst nu. Jag har några timmar till på mig att få ut guckan….. har du några mirakelknep för bihålssprängning

Vi har ägnat oss åt klassiska sportlovsmatematik. Hur många macaronsslantar behövs till 3 personer. Hm, 1-2, 3-4, 5-6 säger Noria. 3X2= 6 säger Vilmer. Rätt! Fikadags!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Ont i bihålarna

 1. Carola
  21 februari, 2013 at 13:08 (10 år ago)

  Sinova och Rinexin. Jag har rinexin hemma och ska äta det vid bihåleproblem. jag brukar åka på en ordentlig bihåleinflammation när jag blir förkyld och det har alltid krävts pencillin till slut.
  Sist klarade jag mig men det var ett par tunga dagar. Jag åt både Rinexin och Sinova och sen har jag Nasonex (nässpray) som läkaren har skrivit ut.
  Hoppas du blir kry snart.
  Kram

Leave a Reply