Ont i nacken efter löpning

Ikväll sprang jag min sista mil innan lördag. Det gick bra, även om det känns för mycket i nacken. Det kändes redan förra gången, i lördags, men mer idag. Jag antar att jag spänner armarna mer än vad jag borde, men hittar ingen bra sving i armarna riktigt. Sedan lutar jag nog huvudet lite fel också, känner mig lite som Paula Radcliff som svänger med huvudet åt samma håll hela tiden.

Jag har blivit lovat massage och ska plocka fram chilimassageoljan från Sportapoteket. Rejält med kvällsfika behöver jag också. Kvällsfika är kanske fel ord, eftersom det inte är någon fika i det ordets rätta bemärkelse, men men. Turkisk yoghurt, honung, chiafrön, gojibärsextrakt och nötter, mums!

Vad använder du chiafrön till? Hittills har jag mest använt det till yoghurt och kvarg, men även provat att göra chiapudding. Jag såg ett recept i min nya bok, Hälsokick (som jag vann hos Femina!) på hallonsylt som jag blev sugen på att prova. Bara hallon, vanilj, chia, honung och vatten- allt det har jag hemma. Men gör det inte ikväll 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Ont i nacken efter löpning

  1. Madeleine Camenius
    13 augusti, 2014 at 05:59 (9 år ago)

    Smörj lite MSM utblandat i vatten på nacken också.

Leave a Reply