Oopsies med fiberhusk

IMG_0069 (Large)

Uscha, nu är jag hungrig. Det var makaroner och korv till lunch i skolan idag. Lätt överkokta vita makaroner och en korv som jag inte vet alls vad den innehåller, grå och trött! det blev några få makaroner och en halv korv som jag mest petade runt med samt grönsaker och keso. Jag äter pedagogisk lunch på onsdagar och kan inte hoppa över helt! Det blev sedan en Nuti-Nick till mellis efter mina lektioner vid 14, men middag blev det ingen. Jag hade för mycket att rodda i. Noria skulle på gympa och jag ville snabbt upp till Ackis, pappa dålig och inlagd akut i morse. Ingen fara, men orolig var jag ju innan jag hade sett honom med egna ögon. efter en hel dag med dropp var han vid rätt gott mod, lite så där lagom gnällig som känns friskt 🙂

Så nu, vad ska man unna sig?? En oopsie, ett frökex med ost och god svamp från Viltvattnet 🙂

För första gången gjorde jag oopsies med fiberhusk i. Receptet är inte mitt, utan ett klassiskt oopsierecept som man kan hitta lite överallt. Jag såg detta på MåBra. Det blev bra med fiberhusk i, lite mindre äggigt, mer som bröd med viss seghet. Gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Oopsies med fiberhusk

  1. dianasdrömmar
    18 oktober, 2013 at 04:45 (10 år ago)

    Mums, lät gott kram Diana

Leave a Reply