Oopsies med persilja, bacon och tomat

Vi var också extra hungriga efter Fyrishovsutflykten igår, så när barnen somnat satte jag igång att göra oopsies. Tänkte att det kan vara skönt att ha klart till frukosten, och jag ville kolla hur goda de är dagen efter tillagning. Jag gjorde två stycken med färsk persilja och oregano också. Persilja innehåller  C- och K-vitamin, betakaroten, järn och folat gör att persilja är bra mot högt blodtryck, stärker immunförsvaret och förbättrar förbränningen av kolhydrater. Gi viktkoll.

Den här gången försökte jag göra alla oopsies lite plattare, så de inte blev så där äggvitefluffiga. Det lyckades, de blev plattare!

Knaperstekte bacon. La ner varsin oopsie för att värma lite och få en frasig yta. La lite ost på också 🙂 Sedan stekte jag några tomatskivor i basilikaolja. Några extra persiljeklipp ovanpå allt. Det blev över förväntan gott!  Noria ville också ha, så jag och Jan fick dela med oss lite.

Grundreceptet på oopsies finns här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply