Överraskning på COOP

Idag bestod  middagen  av kyckling, svarta linser med quinoa och sallad med rödkål, selleri och eldiga solrosfrön. Mycket gott. Jan köpte selleri eftersom det var billigt, och den har legat i fruktskålen ett tag. Idag kollade jag upp den lite. Är den något att lita på? Och ja, jag tror det. Masso med antioxidanter, nyttiagre än många andra grönsaker. Så då åt jag två stjälkar till mellanmål, och hällde ner massor i salladen.

När Jan kom hem åkte jag iväg och tränade. det var otroligt skönt att komma ut lite efter att ha suttit och väntat på spyor, som visserligen uteblev, hela eftermiddagen. Noria kom igång och åt. Hon klättrade till och med in i kylskåpet i jakt efter ärtor. Håll nu tummarna för att de inte kräks i natt.

Nåväl, träningen funkade bra. Minskade min kilometer på roddmaskien med 13 sekunder som uppvärmning. Gjorde mitt korta pass i gymmet och tog sedan 10 minuter på vibrationsmaskinen. Avslutade med att kräla på pilatesbollen en stund. Tyvärr skulle jag kanske ha avslutat med stretch, men glömde….

Innan jag åkte hem svängde jag förbi COOP. Och fick mig en överraskning som nog gör att jag kan tänka mig att handla där igen. De har tagit in renee voltairs produkter. I massor, längs en vägg. Ställer man sig framför allt blir man köpgalen. Köpte lite eldiga pumpafrön att ha i sallader. Får nöja mig med det nu när jag alldeles nyss köpte på nätet.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply