På bra humör :)

20130322-175734.jpg20130322-175755.jpg
20130322-175806.jpg20130322-175815.jpg

Det gäller att märka allt man kan vara glad och tacksam över, istället för att gnälla över kalla vindar, dålig lön, dammig vardagsrumsmatta, att jag tappade saffranspåsen mellan kassan och hemmet och allt vad det nu kan vara. Saker jag är glad åt idag:

Jag hoppade över fredagsfikat och tog en proteinbar istället (norpade bara en cm av kakan sedan efter lunch). Istället för en läbbig soppa bestående av burktomater och överkokt pasta med vitt bröd till drack jag UltraLife och blev mätt. Hämtade barn i skaplig tid och unnade oss en fika på Gränby, kaffe och en bit bulle. Vi kom sedan ihåg havregrynen som var slut, trots att jag bara kunde tänka på musslor. Det gick att shoppa med barnen en fredag på Gränby utan att bli irriterad. Som grädden på moset kom Jan hem 30 minuter innan jag väntade honom, och med sig hade han presenten till Carro som jag annars tänkt hämta upp imorgon.

Dessutom valde barnen att spela ett strategispel istället för ett spel på x-box när de kom hem. Jag hade också kommit ihåg att lägga det vita vinet i kylen till musslorna vi ska äta om en liten stund.

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply