På tu man hand

I fredags kom mamma över efter jobbet och tog med sig barnen på cykelutflykt till 4H med matsäck. Så jag och Jan åkte ner en snabbis på stan, käkade sushi och åt glass på McDonalds. Vi har rätt mycket egentid på kvällar eftersom barnen lägger sig tidigt, men det är ändå skönt att åka iväg själva en stund. Även om det bara är för några timmar. Det känns alltid skumt att vara utan barnen. Att kunna hålla sin man i handen istället för att vi håller varsitt barn.

Jag passade på att köpa några nya toppar också. Möhippa på lördagen och då skulle vi ha rosa, Pink ladies-återkomsten. Så jag köpte 4 rosa toppar, eftersom jag inte kunde välja!

När vi kom hem hade Åke slutit upp med mamma och barnen. Barnen gick och lade sig men mamma och Åke satt kvar ett tag och pratade och lyssnade på musik. Riktigt trevligt. men höll på att sluta i katastrof! Jag glömde alla 16 kalkonspett i ugnen. De jag skulle ha till möhippan. tack och lov kom Vilmer upp på toa och frågade mig vad jag skulle med alla spett i ugnen till. Min lille räddare.

Gjorde två varianter av spett. En marinerades i balsamvinäger, rosévin, råsocker och vitlök. Det andra spettet marinerades i honung, spiskummin, soja och färsk koriander.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply