Parken zoo 2015

Parken zoo är ett av våra favoritutflyktsmål. Den här gången fick vi sällskap av Pia och Mattias och barnen också, vilket gjorde att det bara gick 2 månader mellan träffarna den här gången. Barnen hade riktigt kul ihop och hittade gemensamma saker som drog och självklart uppskattade både jag och Jan sällskapet också.

När de åkt efter en badstund på Parkenbadet igår gick vi in i parken igen och stannade tills de stängde. Jag tycker Parken zoo är lagom stort. Det är liksom tillgängligt allting. Lagom mycket av allt. Kul att kunna kombinera bad, nöjespark och djurpark. Mina favoriter är helt klart surikaterna, fatta vilken hållning de har 🙂 Vilmer favoriter numera är de klolösa uttrarna. Dinosauriernas värld var helt klart uppskattat, då dinointresset håller i sig. 

Vi bodde på Best Western som bara ligger 4-5 minuter från Parken Zoo. 2460 kr för en natt plus dagars inträde för hela familjen, rätt okej pris. Gym i källaren är ju suveränt. Så snart vi checkat in gick jag och Pia ner i gymmet, medan Jan slängde sig på sängen. Det är lite så vi funkar på hotell 🙂 Jag tränade mest överkropp, och fick så ordentligt träningsvärk. Så pass att jag idag, nästan 2 dygn efteråt knappt kan klia mig på ryggen.

Faktiskt bra väder också, bara det något att glädjas åt den här sommaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply