Tack mamma för påskrester

Alltså, hur glad blir man inte när man inser vad mamma och Åke lämnade här i kylen. En hel lunch liksom!!

Sedan lämnade syrran rödvin och Janne snaps, men det låter vi bli!

Annars gör vi inte mycket. Byter däck, mäter gummistövlar, jobbar lite mm. Vilmer lufsar runt i pyjamas fortfarnade och jag försöker att inte stressa upp mig över allt jag har framför mig i april och maj! Snart blir det kaffe och påsktårta!

Jag läste en artikel om kaffe nyss. Förr har jag nog uppfattat kaffet som rena giftet, som jag trots allt har valt att dricka. men sedan kom forskningen om bröstcancer och prostatacancer. Nu idag läste jag att det kan förhindra alzheimer alternativt göra förloppet långsammare. Jag tror inte att så många i min släkt har haft alzheimer, så kanske man gen-mässigt klarat sig, men oavsett kan man ju ta sig en kopp och luta sig tillbaka. Ungefär 9 av 10 gånger som jag sagt hej då och gått ut kommer jag in igen eftersom jag glömt något. Men det beror nog kanske snarare på min höga aktivitetsnivå, än alzheimers…..

Jag håller mig till påskatårtan ja, även om jag läste att moderkakor ska vara nyttiga också 🙂 Har visserligen ingen sådan här att tillgå, men det skulle tydligen funka med någon annans också. Fy tusan, där går min gräns. Bjud mig på kakor, men inte moderkakor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments on Tack mamma för påskrester

  1. Fnulan
    10 april, 2012 at 22:07 (12 år ago)

    Nja…moderkakor håller jag mig utan.. kakan räcker!

Leave a Reply