Peptalk tack!

Nu börjar de komma, drömmarna om bröllopet och mina eventuella katastrofer. nattens dröm gick ut på att jag var på fel plats vid fel tillfälle med helt fel saker planerade. Lagom stressad när jag vaknade. Jag har aldrig varit toastmadame, aldrig hållt i en stor fest och har en förmåga att stressa upp mig.

Jag stryker nu allt jag inte måste. Blev bjuden på må-bra-kväll hos Sussie och tupperwareparty hos Susanne, men hoppar det. Det räcker nog som det är liksom. När det blir en sekund över mellan jobb, barnen, kvällssagor mm så glider tankarna över på bröllopet.

Någon som har bra nedvarvningstips? Eller tips på hur man håller nerverna i schack när det väl gäller. En lugnande tablett kanske, men någon sådan finns inte här hemma nu! Jag ska nog börja tugga på min dentokraft igen, så jag slappnar av i käkarna lite. Och så ska jag äta mina aloe vera-tabletter så magen är så stark som möjligt.

Ovan en bild från vårt eget bröllop (som väl är det största jag planerat, även om vårt bröllop inte innehöll typisk middagssittning).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Peptalk tack!

  1. Nia
    15 maj, 2012 at 11:39 (11 år ago)

    En sån underbar frisyr!

Leave a Reply