Personbästa igår, milen nästa?

Foto: En riktigt gammal förfest- och Newsklassiker från sena 90-talet tog mig till personbästa på 5km, trots att jag tappade mobilen i stressen. Gissa sången, du som var med på den goda tiden!!

Det blev en runda igår kväll också, efter att Jan hade sprungit och vi lagt barnen. Klockan var närmare 22 när jag drog iväg och då var det ju väldigt skönt ute.

Och det gick kanon. Jag såg till att få nytt registrerat personbästa på 5 km, lite drygt 26 minuter. Ändå höll jag på och mipplade med mobilen flera gånger för att byta från sommarprat till spotify mm så nästa gång ska jag ha spellistan klar när jag drar så att jag kan löpa på hela tiden. Jag är fortfarande kvar i 5-kilometerstänket. Jag ska försöka hitta motivationen att satsa på milen också, det måste ju kunna gå! Idag är sista dagen att tävla om startbiljett till Midnattsloppet hos Vitamin well. Jag hade glömt bort tävlingen men slängde in ett bidrag på Instagram i sista sekund. Nu håller jag tummarna för att jag vinner! Då kommer jag absolut satsa hårt på att kunna jogga hela milen innan den 16/8. Jag tänker i så fall ladda upp med 7.5 kilometer först, sedan milen några gånger. Någon får fixa vätskekontroll eftersom det är väldigt varmt i Uppsala fortfarande.

Jag sprang i mina gamla löpardojor igår, inte skönt! Mina halvnya skor hade jag tvättat så de var dyngsura. Jag är lite sugen på att köpa fler skor faktiskt, kanske blir det nästa träningsplagg jag unnar mig. Kanske en morot för att fixa milen redan denna vecka??

Idag är si

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply