Personlig sparbössa i doppresent


Jag känner mig nöjd med presenterna till Alma. Hon ska få en sparbössa och en ask att ha sina nappar/smycken i. Jag ramlade över woodbine art av en slump när jag sökte och sökte efter personliga sparbössor. Jag fick mycket trevliga mailsvar, där vi diskuterade motiv och mina önskemål. Allt kom i utlovad tid, välpackat och precis som jag ville ha det 🙂

Grisen har en vetesäck i som man tar ut och värmer upp. Den kommer från Bejlas gåva och finns på Bodystore. Jag frågade sedan syslöjdsläraren om hon var sugen på ett litet extrajobb. Hon broderade text och ett emblem, som jag tror hon har gjort på egen hand också. Så avis, vilken kunskap!

Hoppas de tycker om sakerna! Nu åker vi, lite spänd så där som man blir när det är något högtidligt på gång. Dessutom ska jag läsa i kyrkan och är man som jag, med lätt prestationsångest, så blir det lite nervigt 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply