Picky kids

Tänk så glad man kan bli för vitaminer. Så glad att man räknar det till efterrätten! ”Åh, idag får vi både fisktablett och glass”.

Mitt paket från bodystore.com kom iag. Bara några få dagar efter att jag beställt, rätt och snabbt som vanligt. Jag har beställt en del naturliga produkter till mitt hår, så sugen på att prova allt på en gång. Men med tanke på att jag numera tvättar håret ungefär var 5-7 dag dröjer det nog innan de tre olika grejerna är provade.

Barnen kastade sig över lådan när maten var uppäten. Jag hade köpt två kartonger med Picky kids, och en burk med nallevitaminer. Vi har haft dessa omega-3tabletter i fiskform förr och barnen gillar dem. De vet att de är bra för hjärnan och vill gärna ha fler. Men mer än en om dagen behövs nog inte, det är ju inte kul att vara för smart heller, eller hur 🙂

På bodystore står detta om Picky kids:

Picky Kidz Omega-3 är ett kosttillskott utvecklat i samarbete med dietist och speciellt anpassat för att täcka barnets behov av omega-3 fettsyror. Picky Kidz Omega-3 innehåller fettsyror från fet fisk och linfröolja och innehåller inga artificiella tillsatser.

Barn som dagligen äter Picky Kidz Omega-3, garanteras ett bra tillskott av essentiella fettsyror baserat på RDI (rekommenderat dagligt intag).  Omega-3 fettsyror måste tillföras via kosten då dessa ej kan bildas i kroppen.

Rätt balans av fettsyror från kosten är nödvändigt för att kroppen skall kunna växa och utvecklas normalt.
Beroende på barnets ålder och matvanor rekommenderas 1-2 bitar/dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply