Pojkar gör som sina pappor

Jag är övertygad om att pojkar påverkas mycket av sina pappor och pappors åsikter och kommentarer om vad en pojke bör göra eller inte.

I den här familjen är det en verklig mix. Jag är mer sportintresserad än Jan. Han är mer pedantisk än jag. Jag blir argare än han. Han är mer noga med att nyansen ska bli rätt. Jag tycker mer om dammsugning och han plockar bättre än jag. Sedan tycker vi både om att hålla på i trädgården. Vi är båda uppe och far om nätterna. Han äter gärna mager mat, jag är en riktig fett- och sockersökare (även om jag kämpar, kämpar).

Sedan har vi en massa stereotypa intressen och styrkor också. Han blandar ihop barnens kläder, jag lär mig aldrig riktigt att lösa datorproblemen och fortsätter ringa och tjata innan jag provat. Jag köper barnens kläder, han surfar runt efter en ny tv osv.

Häromdagen satt Noria och la pärlplattor. Inget Vilmer intresserar sig för direkt, förrän Jan började. Han började på en häst, och då ville Vilmer också vara med. Han färdigställde hästen åt sin far sedan.

Inte Vilmers pärlplatta på bilden, det är Norias. Hon har börjat intressera sig för mönster nu, hon smackar inte bara på pärlor längre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply