Poolkalas

Vilmer har varit på kalas nu, och jag har suttit och lyssnat på plaskande barn, druckit kaffe och pratat med andra föräldrar. Vilmer var supernöjd efteråt även om han har väldigt ont på magen och armen. Han säger att han brände sig på madrassen när han for av den. Han är alldeles röd i två stora områden på magen och i ena armvecket. Det svider så pass att han inte vill ha aloe vera heller, bara gråter, så jag smörjer nog in honom först när han lagt sig.

Vi tittade in på Tant Grön, eller Tantens gröna skafferi som jag tror att det heter nu. Så mycket jag vill ha, blir helt sjuk av att se allt! De har en internetbutik också, kolla in där så förstår du vad jag menar…. Idag nöjde vi oss dock med lite kravmärkt vetemjöl och en banan, eftersom vi hade lite bråttom. Mjölet behövde jag helt enkelt, eftersom jag glömt skriva upp det på inköpslistan idag. Imorgon kommer pappa och fikar och jag är sugen på att baka något gott!

När vi kom hem bjöds vi på supergod potatis- och jordärtskockssoppa som Jan och Noria lagat. Vitt vin och stekt bacon till, oj så gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply