Poppy Street på Verkmästargatan

20131130-192239.jpg

Idag har vi varit på me and i-rea hos Stina i det som ska bli hennes butik. Nästa fredag och lördag har hon invigning och jag ska absolut försöka ta med mig barnen efter jobbet på fredagen.

Stina hade webbutiken strumpapa.se förut och det är alltså hon som sytt barnens söta apor. Jag tror nästan att Vilmers apa var en av de första, en present från Stina och Matte när han föddes. Noria fick en hon också, och den hänger med än. Jag har köpt flera apor av henne att ge bort i present och dessutom har Noria en liten söt väska som Stina sytt. Förra veckan, när Noria var hos Carro en dag, gick jag förbi butiken när jag hämtat Noria. Vi gluttade in genom fönstret och fick se ett gäng söta figurer sittade på ett bord vid fönstret 🙂

Stinas butik heter Poppy Street och ligger på Verkmästargatan i Salabacke.

Idag tittade jag bara på kläderna och ska fundera lite om det blir något köp av me and i. Om det blir köp i hennes butik sedan behöver jag inte fundera på, för det vet jag redan 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply