jul
2010
Potatis på spett
Den godaste potatis jag vet är grillad färskpotatis. Väl värd sitt höga GI, så ofta äter man det ju inte. Förkokar potatisen och låter den kallna. Sedan penslar man med olja och strör på flingsalt och kryddor, kanske lite citron också. Idag blev det så klart basilikaoljan och flingsalt med citronsmak istället och lite gräslök på. Mumma! Barnen älskade dem och åt varsitt spett med 4 potatisar på.
Jan gjorde supergoda hamburgare och jag slängde ihop en röra till hamburgaren. Är inte så förtjust i hamburgerdressing så färskost med kryddor och krispig rödlök var kanon.
Till efterrätt melon. Vi har varit sugna på melon i flera dagar men inte varit iväg. Sista vi handlade var det slut. Kanske för att de sålde dem för 4.90 kr/kg eller nåt liknande. Idag köpte Jan en som kostade 60 spänn ungeför och den smakar ingenting. En riktig besvikelse!