Present från mamma

Jan fick en äggkokare av min mamma. Den ser ut som en liten raket och är av allra enklaste konstruktion misstänker jag. Ändå visade det sig att den är kanon, Vi har använt den 12 gånger sedan i torsdags morse, 4 gånger om dagen alltså. Den kommer från designtorget och kostar på deras hemsida 75 kr.

Nu är det bara fantasin som sätter gränserna. Ner med ägget i koppen, och sticka hål på gulan lite. Vill man bara ha ett kokt ägg stannar man där, men annars är det bara att krydda och smaksätta som man vill. I morse la jag i lite ost, körsbärstomater, salt och italienska kryddor. 45 sek i micron så har man en omelett. Jan hade i mjölk, kaviar, salt och peppar i sin. Tack mamma för att du piffar till våra frukostar numera!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Present från mamma

 1. Ia
  20 mars, 2010 at 10:09 (14 år ago)

  Hej Hanna!
  Mitt namn är Ia och jag googlade på flugfobi då vår snart 4-åriga kille är helt vettskrämd, typ får panikångest så fort han ser en mygga, fluga eller vad som helst litet som rör sig… Såg att ni upplevt något liknande när jag läste på familjelivs sida. Tänkte bara höra om ert barn blev bättre, samt hur ni bemötte barnet när panikångesten kom… Vi ser framför oss hur vi kommer få sitta inne hela sommarn för att lillkillen vägrar gå ut… Ångest!!

  Om du vill och hinner får du gärna maila mig! ia.75@hotmail.com

  Mvh Ia

 2. Hanna
  20 mars, 2010 at 12:40 (14 år ago)

  Hej hej!

  Det gick över…. Jag mailar dig!

  MVH Hanna

Leave a Reply