Presentkod hos Bamba

20140222-112714.jpg

I Bloggportalens tävling med Bamba lyckades jag komma på tio-i-topp och belönas med en presentkod att använda i leksaksbutiken på nätet. Jättekul!!

Antagligen passar jag på att köpa lite av varje, t ex i pysselväg. Jag tycker om att ha en bra samling med diverse olika presenter när det börjar ramla in kalasinbjudningar.

Vi har börjat lördagen med god frukost, sedan kaffe och Monopol. det är ju för lustigt att jag varje gång hamnar med tågstationer och statliga verk. Vad säger det om mig 🙂 Jag tycker att monopol är ett mycket bra spel att spela hela familjen. Det finns verkligen massor att lära! Noria börjar bli riktigt bra på huvudräkning. En hel del har automatiserats men annars hittar hon strategier för hur hon ska komma på mellanskillnaden, hur hon ska kunna växla och vad banken ska ha tillbaka.

Vi har det klassiska monopolspelet från Hasbro, men Vilmer pratar om att grannpojken har Monopol Empire. Kanske något att ”uppgradera” till så småningom.

Hitta felet på bilden!! Ploppen, så klart. Men det är lördag, jag har tränat fint hela veckan och dessutom är den en sådan dag i månaden när chokladen liksom bara hamnar där 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply