Probioplex från Helhetshälsa

20140804-211002-76202376.jpgNu är vi inne i augusti. Rötmånad är det och här kan magen behöva lite hjälp. Sedan är det snart skolstart också, och då kan man verkligen behöva lite extra skydd för att inte dra på sig en massa direkt när alla klumpas ihop i ett klassrum igen.

Den första produkt jag provade ur Helhetshälsas sortiment var faktiskt probioplex, som vi började med när vi tyckte barnen ofta fick infektioner och att de var krassliga så länge varje gång. Jag tror benhårt på den produkten! Sedan dess ger vi barnen av den de flesta dagar under höst och vinter i alla fall.

Det smakar direkt ingenting, vilket gör att vi kan använda det i vad som helst, i gröten eller i smoothie om man inte vill svälja kapseln hel vill säga.

Brukar skoja med att säga- Räknar du bakterierna medan jag strör! Det är 2 miljarder i varje kapsel 🙂 Det ligger i en kapsel som är mycket lätt att öppna, vilket gör att man lätt kan dela en kapsel till två barn om man vill.

90 kapslar kostar 169 kr på Bodystore. Säljs också som 2-pack för 306 kr.

Ikväll mixade jag banan, mjölk, fryst mango, jordnötssmör och linfrö- och nattljusolja, kallt vatten och en kapsel probioplex.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply