Protein efter träning

Sitter och softar i soffan. kollar på Sofias änglar, som jag pausade för att kunna träna lite först. Idag körde jag ett pass med kondition och sedan ett 20-minuterspass från Men´s health på Ypur shape/kinect. Det var tungt. Fasen, några saxböj och mina ben sved. En typ av utfall med hopp ner. Undrar om jag kommer att kunna gå imorgon.

Det är otroligt motiverande att märka att det faktiskt ger resultat. Jag känner nya muskler i magen. De syns inte dock 🙂 Men jag märker att mitt stöd för ryggen ökar. Tyvärr har jag fortfarande ont i ryggen. Det märks jättetydligt när jag ska böja mig framåt, tex för att göra hantellyft. Men med tiden kanske det blir bättre.

Passar också på att ta en ordentlig portion protein. Jag tror inte jag ahr fått i mig tillräckligt med protein i maten idag. Gillar chokladproteinet, smakar nästan oboy. Någon som vet om det går att värma utan att man förstör proteinet? Bodystore har fortfarande mycket bra pris på Perrellis protein, 145 kr för 900 gram. Passa på att köpa lite leksaker också kanske, såg att de hade 10 % lagom till Alla hjärtans dag! för köp unde 500 kr kostar frakten 29 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply