Proteinkulor med lakrits


Idag är det lakritsens dag. Jag gillar lakrits! I alla former. I te, i pannacotta, i kakor, som godis. Jag har rotat i skåpen efter saker med lakrits och petar i mig det mesta jag hittar 🙂

En sak har jag däremot gjort själv, små enkla proteinkulor. Jag gjorde bara en liten sats, både för att jag inte visste hur de skulle bli och för att fibersirapen höll på att ta slut. Jag ställde fram dem på bordet när Tina var här och fikade och hon gillade dem också.

2 msk fibersirap som jag värmde i micron snabbt så den bubblade lite.
2 msk proteinpulver med chokladsmak
1.5 krm lakritspulver (Kung Markatta)
4 msk kokosflingor
varmt vatten till lagom konsistens, lite i taget. Ca 1 tsk

Det blev 10 små bollar som jag lät stå kallt ett tag. Mums!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply