Provat nytt schampo från Föllinge

Sist jag beställde från bodystore beställde jag ett schampo från Föllinge också. Jag använder inte schampo så ofta.

Olika ämnen kräver olika andra ämnen, så att säga. Om man använder ett balsam med tex silikon blir håret mjukt och skönt, men det funkar inte att tvätta håret utan sls då. Eftersom jag inte har varken silikon eller mineraloljor i mina balsam längre, så är det inte lika viktigt med scampo alls. Och när jag väljer ett schampo tar jag ofta ett helt utan sls, något starkare än så krävs inte nu när håret vant sig.

Detta schampo innehåller MIPA-sulfat, vilket är ett betydligt mildare alternativ än sodium laureth sulfate (SLS).

Jag tvättade med schampot förra lördagen och de har hållt sig fint flera dagar. Häromdagen gjorde jag en gammal hederlig havretvätt så håret stod sig ännu ett tag till. Men imorgon är det dags för tvätt igen. Vi ska på Alla helgonamiddag, och då kan man väl unna sig en rengöring 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply