Provrum, fy 17!

Nu är jag precis hemkommen efter en runda i butikerna i Boländerna. Pappa släppte av mig där på väg hem. Jag tänkte kolla om jag hittade någon ny baddräkt till resan. Den jag har sitter inte bra, inköpt på rea på ellos förut. Men det var inte lätt att hitta. Kollade alla 3 sportbutiker, men de baddräkter de hade är inte direkt generösa, plattar till mer än nödvändigt, plattare än det är där redan behövs inte!

Så jag gick till Lindex. Där har de alldeles för ljusa provhytter. Fy 17. Där blir man påmind om varför man ska träna. och att man itne ska visa sig utan kläder vintertid. Att vara skapligt nöjd i jeans, stövlar och kofta innebär inte att man är nöjd i bikini. Undrar om man får bada i badrocken på spat i Estland? Jag köpte ingen baddräkt. Dock hittade jag en microfibertop, med ställbara axelband. Den blri nog bra till alla mina bikinitrosor.

Jag hittade också söta tofflor till barnen. Till dem ingår inte tofflor på spat så jag tänkte passa på att köpa ett par foppatofflor till Vilmer då hans gamla är på gränsen till för små. När jag väl stod där tyckte jag att Noria skulle få ett par likadana. Det är inte så ofta de har lika kläder!

Sedan var det bara att pulsa hem. Det tog sin tid, för det är mycket snö på trottoarerna. Och så var jag hungrig också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply