Pulsen i Bälinge


Jag är aldrig ute på krogen längre. Det saknar jag inte direkt, men dansen saknar jag. Jag brukar kompensera det med att dansa runt här hemma, med hörlurar på. Det är ofta det som ger mig några extra steg och lite mer flås varje dag.

Igår hade jag dock chansen att gå på Sussies danspass i Bälinge. Jag fick med mig Frida också så vi for iväg i snöyran ut som bygdegården i Bälinge. Så himla kul pass. Olika låtar med olika dansstilar i ca 50 minuter och så lite styrka och stretch på slutet.

Tur att det inte finns kameror. Jag är förhållandevis bra på koordination, så länge det på något vis liknar klassiska aerobicsmoves, men när det ska rullas höfter vet jag inte alls hur man gör 🙂 Men man är tillräckligt gammal för att slippa skämmas i alla fall!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply