Rabattkod hos Bodystore ger fri frakt

Som ni vet handlar jag en del på Bodystore. Ska jag köpa hälsokost så gör jag det oftast där, eftersom det mesta jag kollat på blir billigare då. jag har aldrig haft krångel, med betalning eller leverans och har alltid fått bra service de gånger jag undrat något. Idag fick jag ett mail om att de har vårkänslor på Bodystore och bjuder på frakten.

Methodraine Detox i gruppen <a href=/3/sv/artiklar/halsokost/index.html>Hälsa/Kropp</a> > <a href=/3/sv/artiklar/halsokost/mage-tarm/index.html>Mage & Tarm</a> hos Bodystore.com (A3130-1r)

Här till höger har du en banner. Klicka på den, så kommer du till Bodystore. Ange sedan rabattkoden SPRINGTIME så får du fri frakt på din order. Rabattkoden gäller till sista april 2011.

Jag ska själv slå till. Nu ska jag ge mig på att prova den där dentokraft som jag skrev om förut. Dessutom kanske man skulle vårstäda kroppen lite med en detoxkur. Den sorten, Methodrain har jag provat förut. Smakar ok och verkar rätt effektiv. Men ska också rota igen hela deras sortiment, till helgen kanske!

Hittar du något spännande på Bodystore? Ska du slå till på något?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Rabattkod hos Bodystore ger fri frakt

  1. Anna
    29 mars, 2011 at 19:23 (12 år ago)

    Nu är Dentokraft på väg i cyberspace

Leave a Reply