Raw Bite jordnöt hos Bodystore


En gammal favorit bland bars är RawBite lime. Nu har det kommit en ny smak….jordnöt. Den provade jag idag och den smakade jättegott. Jag älskar jordnötter. Den var salt och smakrik.

Raw Bite är helt naturlig, ekologisk, raw och glutenfria utan tillsatt socker. Jag tycker att de är så pass goda att det går att ha som ”fikabröd”.

Jag har haft studiedag idag, ute på Ekolnsnäs. Det är så vackert där, och vi har alltid fint väder när vi är idag. Så även idag!

Jag hämtade mitt paket på COOP i morse, och upptäckte att min Raw Bite i lådan matchade jackan jag tog idag. Är man en sann bloggare när man blir glad åt sådana saker? I lördags, på Tjemilen, matchade min Spicy Lime– bar min limegröna Bodystorejacka 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply